Biztosan sokan ismeritek a back to school videókat, amikben legtöbbször külföldi lányok mutatják be frizura, smink, és ruha ötleteiket egy-egy videóban. Én is megnéztem néhányat, és önálló véleményet alkottam :D (már megint).

Ide nem videókat fogok csatolni. Inkább véleményt írok, és megmutatom hogy szerintem hogyan startolj szeptemberben.

A legtöbben szeretnének úgy indítani a suliban (legyen egy következő év, vagy egy másik hely) hogy megújulnak. Ismerem az érzést, tudom hogy milyen. Szeretnél megfelelni, és totálisan tökéletes lenni elsején. Na meg másodikán. És azután.. Kenhetsz magadra annyi sminket amennyit akarsz, és felhúzhatod a legmenőbb ruhádat, de az a helyzet hogy nem fogsz megváltozni. Ebbe a hibába én is bele estem, és megpróbáltam máshogy kinézni mint amilyen vagyok. De az az igazság hogy te, te vagy. Nem más. És hülyeség másnak mutatnod magadat. Ezért is mondom hogy legyél önmagad, és vedd fel azt amit szeretnél, sminkelj úgy ahogy szeretnél. A hajad is hord úgy ahogy neked tetszik. És akkor fölteszed a kérdést; De akkor nem változok! Ugyanúgy indulok szeptemberben mint tavaly! És ez benne a jó. Hogy az maradsz aki vagy. Ha viszont ezek ellenére sem tudod elképzelni hogy akkor most mi legyen (hogyan nézzél ki a suliban), itt van néhány Anniee tipp, amit NEM MUSZÁLY megfogadnod.

Számomra fő az egyszerűség. Nincs szükség különleges ruhákra, elvégre iskolába mész. A sminkben is a minimalizáltság híve vagyok; vagy semmit, vagy alig, vagy kicsit. Egyébként a szempillaspirál remek, és bőven elég (szerintem). A hajad meg vagy kiengeded, vagy befonod, vagy össze fogod.. a te választásod :D

De a lényeg az, hogy ne akarj más lenni mint aki vagy.