Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a nyár nem csak egy évszak. Hanem egy olyan része unalmas, fárasztó, és kiábrándító napjainknak ami emlékezetünkbe vésődik, és amit egész évben magunkkal vihetünk. Ilyenkor megvalósíthatjuk legőrültebb álmainkat is, és nem kell semmi mással törődnünk.

Naujienos

De persze előfordul valami, ami a nyár egyik jellegzetessége. Az UNALOM. Előfordul. Elég gyakran. Az évközbeni ritmus ilyenkor nincs meg, magunknak kell kialakítanunk a napirendünket.

Íme néhány tipp tőlem a nyárra (és hogy ne unatkozzatok):

Sport

Ilyenkor nem lehet kibújni alóla. Ráérsz, szóval 3..2..1..START!

Persze először kínkeserves, tudom. Majd meghalsz biciklizés/futás/torna stb... közben.

Érdemes vagy kora reggel (aha persze SE), vagy késő délután/este (na, azért) menni, mert olyankor nem halsz meg a melegtől. A második egyébként barátibb.

(100 ) Tumblr

Olvasás

Nem, nem unalmas. Főleg akkor, ha olyat olvasol ami tetszik és illik hozzád! Nem lehet mindenkinek egy az ízlése, szóval ha valami természetfelettire vágysz ajánlom a VÖRÖS PÖTTYÖS könyveket, ha valami tömeg tini könyvet szeretnél SZENT JOHANNA GIMI, ha romantikus, kicsit erotikus :DDD akkor NORA ROBERTS. De persze még 1000000 féle típus van, de én ezeket szeretem leginkább.

Women. /

Írás

Ha van hozzá tehetséged annál inkább, ha nincs akkor is. Nagyon jó időtöltés, és én imádom megszervezni úgy a dolgokat egy-egy novellában/regényben, hogy úgy történnek a dolgok ahog yén akarom :D

Tumblr

Filmek

Szeretek filmeket nézni. Nem, a tv-t nem szeretem! Kifejezetten utálom. Alig adnak le jó filmeket. Csak néhány sorozatot nézek meg. A filmnézés jó időtöltés, de meg kell találni azokat a filmeket amik nem időrablóak és sablonos vackok, hanem amikre nem lehet semmit sem mondani, annyira jók. Ajánlom figyelmedbe a filmes menüpontomat.

∞ Summerr ☼ (Photos) - Polyvore

Főzés-Sütés

Mert jóóó. Gyakorolj kis kukta!

A Photography blog by Stefanie Keeler

Azt hiszem egynlőre ennyi :)