Talán mostanában megdöbbentően unalmasnak tűnő dolgokról is írok, de úgy érzem hogy fontos, és hogy le kell írnom amit gondolok.

Az emberek különbözőek. Ezek oka a génjeink, melyeket szüleinktől örököltünk. Vannak akik soványnak születtek, vannak akik teltebbek, és vannak akik modellalkatúak anélkül, hogy a kisujjukat is megmozdítanák. Különbözőek vagyunk. Ezzel minden rendben is van. A gond akkor van, ha az ember NEM FOGADJA EL AZT, AMIT KAPOTT.

http://data.whicdn.com/images/64329815/large.png

A lapokat nem mi osztjuk, mégis NEKÜNK KELL SZENVEDNÜNK A HÁTRÁNYAIVAL. Az emberek többsége nincs megelégedve magával, és úgy próbálja javítani közérzetét, hogy mások hibáit veszi célba. Ezek az emberek;

1. Sebzettségvezérelt életet élnek: valami rossz érte őket.

2. Nevelés-csorba: a szüleik nem foglalkoztak velük eleget.

3. Vagy egyszerűen rosszindulatú, gonosz emberek.

SEMMIKÉPP NEM SZABAD ILYENEKRE HALLGATNI.

Viszont nem csak ilyenek léteznek. Nem csak a rossz emberek találhatnak kivetni valót rajtad, hanem a másik nagy probléma a média.

Mindenhonnan azt halljuk hogy: Hogyan legyünk vékonyak, szexik, hogyan kápráztassuk el párunkat az ágyban...PFF. Csak tudnám miért kell mindent felfújni. A MÉDIA AZ OKA ANNAK, HOGY A SZÉPSÉGIDEÁLOK NEM REÁLISAK, DE AZ EMEBREK MÉGIS AZT ÉRZIK HOGY OLYANNAK KELL LENNIÜK. *BUMMM*. MÁR KÉSZ IS A "NEM VAGYOK ELÉG JÓ" SZINDRÓMA.

A másik része ennek a dolognak egy kérdés. Egyetlenegy kérdés:

TE ELFOGADOD MAGADAT?

Mert ha te nem vagy kibékülve testeddel/lelkeddel, nem várhatod el hogy mások ki legyenek. Ez most nem azt jelenti hogy "szeresd" hogy alacsony vagy/magas vagy, fekete a hajad/szőkésbarna... Hanem azt, hogy ELFOGADD. Bólints rá. Mondd azt a tükörképednek, hogy: IGEN. EZ VAGYOK ÉN. Ha már szereted is valamelyik részedet, az már csak hab a tortán.

Ki kell békülni önmagunkall. Csak így tudunk élni, és elég erősnek lenni az életben maradáshoz.

http://data.whicdn.com/images/51944892/tumblr_mi0fexiODt1rr0tmqo1_500_large.jpg