Általában így szokott lenni; a lecsengett ügyeket hozom vissza, mikor már kevésbé populárisak.
 Most itt az én szemszögem erről az ügyről.

Szerintem mindenki ismeri az Amanda Todd tragédiát. Az internet áldozatául esett lány halála 2012 októberben történt. Az oka egy aljas férfi, aki (ha akarta, ha nem) tönkretette a 15 éves lány életét. Meglepődtem, mikor megtudtam a korát. 15 évesen ennyi dolgon keresztül menni? Nem semmi.

Szerintem (és most félre ne értsetek!) azért kérhetett volna segítséget. Úgy értem, hogy mindent megtett: elköltözött, sulit váltott stb.. ha ezeket már megtette, miért nem értesítette a rendőrséget? Tudom. Tudom hogy annak is lettek volna következményei. Hiszen akkor is megutálhatták volna, jelen esetben azért mert "elszólta" magát. De könyörgöm, HÁT NEM ÍTÉLNBEK EL MINDENKIT? Mindegy hogy mit csinálsz, mindig lesz valami ami miatt az emberek bírálnak. Amanda Todd-nak borzalmas volt ez az egész, de ha már tényleg annyira szörnyű volt, miért nem volt képes szólni valakinek? Segítséget kérni? Az ezek iránti utálat már nem osztott, nem szorzott volna.

Tumblr_mhysjn4hb21s499pto1_500_large

Ebben az ügyben még egy dolog van, ami nagyon böki a csőrömet. Az egész tragédiában ez az, ami a leges legrosszab. A legmocskosabb, talán mocskosabb mint az a férfi aki elindította ezt az egészet. Ez nem más, mint az, hogy erre mindenki akkor jött rá, mikor már vége lett. Amanda Todd halála ébresztette föl az embereket. Hirtelen mindenki sajnálni kezdte, utálta az alakot aki tönkrette a lány életét, de már késő volt. Már túl késő volt. Amanda segítséget kért a videóján, és akkor ez senkit sem érdekelt. Csak egy videó volt a sok közül, nem is foglalkoztak vele, NEM VETTÉK KOMOLYAN. Nagy kár, mivel KOMOLY VOLT. HALÁLOSAN AZ. Egy hónap, öngyilkosság, és a net tele lett a RIP AMANDA TODD-al. Utálom, hogy nem vettük korábban észre. Akkor, mikor még lehetett volna segíteni.

Tumblr_mj32r367b11s5zpmxo1_500_large