Ez csak egy egyszerű téma, ami már régóta motoszkál bennem hogy írjak róla..

Mindannyian tudjuk hogy különbözünk (mind külsőleg, mind belsőleg), és mindannyian mást érzünk, élünk át bizonyos pillanatokban. Mindenki máshogy reagál. Mindenki mást szeret. És ez így is van rendjén. A probléma szerintem ott kezdődik, hogy körbefalazzuk magunkat. Oké, ezt megpróbálom lefordítani az én nyelvemről a kűlvilágnak :D Szóval, az hogy..behatároljuk magunkat. Például: "Már pedig én, csak pizzát vagyok hajlandó enni!", vagy épp ellekezőleg:"Én étterembe járós típus vagyok. Nem szeretek bő pólóban mászkálni, és a földön ülve idióta filmeket nézni..".

Ez így sehogy sem jó. Márpedig azért nem, mert az embernek tudnia kell mindenhol megállni a helyét. Gondolj csak bele! Ha kócos hajjal mennél állás interjúra, mit gondolnának rólad? És te mit gondolnál arról, aki ilyen? Úgyanígy nem helyes az sem, ha valaki megrögzötten, otthon is ingben feszít. Minden ruhadarabnak meg van a maga módja, hogy hol, és miképp kell viselni.

Persze nagy szerepet játszik ebben a kényelem, és a stílus is. Hisz mennyivel jobban érzi amgát az ember egy Converse-ben, mint egy platform magassarkúban, nem? Persze van aki fordítva van ezzel.

Meg ugye a stílus. A "Én ezt nem veszem föl, mert nem illik hozzám/én csak galaxy-s gatyát hordok/ezen nincs bajusz szóval BYE."- dolgok. Értem én, hogy ha pl Goth vagy, akkor nem kell Barbie pink szoknyát húznod egy buliba. Keress olyat ami illik hozzád, a személyiségedhez, a stílusodhoz! És ne csak egy formában.

Legyél olyan, aki mindenhol megállja a helyét!