Bármikor kezdhetsz új életet, ha úgy érzed hogy eleged van, ha szomorú és lehangolt vagy (tavaszi fáradság), ha le vagy törve. Viszont ha bele vágsz, nincs kiszállás!

http://data.whicdn.com/images/51100510/tumblr_mheem6wBo71racxxbo1_400_large.jpg

1.Sport

Mert jó kondiban tart, erősebb, csinosabb leszel tőle, ráadásul termeli a boldogság hormonokat. Mindezt mondom én, aki a konyhába nem képes kimenni egy rágóért :D Mindegy, egyszer én is el fogom kezdeni. Egyszer.

2a0439b245_91538973_o2_large

Tipp:

Futás. Mert nem kell érte fizetni (éljen az ingyen élés! :d), és az egész testedet átmozgatja. Megsúgom, hogy tavasz végén még én is szoktam néha ;3

2. Egészséges étkezés

Na persze ez nem azt jelenti hogy koplalj, és nyúl kaját egyél. Csak próbáld meg mérsékelni az édesség mennyiségedet (tudom hogy nehéz, de erősnek kell lennük, emberek!), és rendszerezni az evésedet. Mint pédául ne egyél ha nem vagy éhes. Ilyen egyszerű!-(elméletben).

Tipp:

Reggel egyél eleget (egyesek nem is esznek, pedig fontos. Jaj de értek hozzá :33 xd), figyelj oda a megfelelő mennyiségű vízbevitelre, ha valami isteni fenék növelő zsírfalatra vágysz (ismerős), akkor egyél gyümölcsöt, azonban mondjuk egy héten egyszer engedj meg magadnak egy zacsi chipset. De ne rámold ki a hűtőt! (saját tapasztalat).

3. Stílus

Kit érdekel hogy nem a legmenőbb cuccokat hordod? És ha igen, akkor mi van? Vállald fel magadat! Legyél olyan amilyen lenni akarsz; a divat jön be? Kövesd! Az egyéni stílusra voksolsz? Jó! Ne foglalkozz más emberekekkel, hogy mit gondolnak/nem gondolnak rólad. A legfontosabb hogy te jól érezd magad a bőrödben.

http://data.whicdn.com/images/54459053/WVrl7QmNbI4_large.jpg

Tipp:

Merj változtani! Ha régóta töprengsz már azon hogy legyen-e fufrud, vagy megvedd-e "azt a cuki ruhát" tedd meg!

4.Legyél önmagad!

Szerintem ez a legfontosabb. Enélkül mit sem ér az egész. Vállald fel magadat, úgy ahogy vagy. Ha a sarokban ülő tipus vagy, próbálj meg nyitottab lenni, de ne akarj nagy pofájú r*banc lenni. Te ilyen vagy! Legyél büszke arra, amit kaptál. Ha ennek az ellenkezője vagy, úgyanígy. Ne játszd meg magad mások kedvéért, és legyél olyan ember akit önmagáért szeretnek.

Tumblr_mj8nxygb7l1s3fbmeo1_500_large

Tipp:

Itt nincs tipp ;)