Hol vagy, termeszétesség?

Régen az emberek nem sminkelték magukat barbie babának, mert volt annyi eszük hogy nem takarják el azt amit kaptak az élettől. Ma már ez sajnos nem divat. Nagyon nem..

Én itt most nem arról beszélek hogy ha megpillantasz egy cicababát rögtön legyél előitéletes! Itt én most arról beszélek, hogy mennyivel jobb ha nem bújtatod el a természetes vonásaidat.

Szerintem egyrészt fölösleges a 'mű baba' kinézet, másrészt pedig a pénztárcát sem kíméli. Ja, és harmadrészt pedig totál tönkretesz! A hajad tényleg olyan lesz mint egy barbie babának-müanyag hatású. A sok vasalástól hamar elkopik, töredezik, és a festés sem tesz jót neki. A több kiló smink, és vastag réteg az arcodon (amitől olyan leszel mint egy kacsa..) tönkreteszi a hámrétegeket, és eltömíti a pórusokat. Tele leszel pattanással, és sosem lesz már üde, szép bőröd. Szerintem kár feladni a természetességet ezekért. Valósággal pazarlás!

Tulajdonképpen azt firtatom, hogy ez miért olyan vonzó? Mert szerintem egyáltalán nem az. Inkább rémisztő.

Ha egy kicsit magas a honlokunk, ha erős a szemöldökünk, ha..akármi. Ha bármilyen balyunk is van az arcunkkal, akkor is válallni kell. És higgyétek el: Egy csúnya arc vakolatban is csúnya, egy szép arc természetesen is szép. És mivel nem léteznek csúnya emberek (számomra legalábbis. maximum átlagosak), mindenki szép! Méghozzá barbie- hatás nélkül is.

http://data.whicdn.com/images/48065214/tumblr_mg2l06y5sp1rlkf6bo1_1280_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/2601206/img_0544-3s-2_93697452_large.jpg